Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
X
Zwiń
-
Cud
Nauczycielka mego syna - 2 klasa podstawówki potrafi cuda Wg Niej 57-31=14 I Ona umie to udowodnić - zgadnijcie jakTagi: Brak
-
Zapomniałem opisać zakończenie sprawy , co niniejszym nadrabiamPani po rozmowie ze mną sprawdziła dzieciom zeszyty, poprawiła wszystkie zadania i powiedziała ,że do tematu wrócą .
-
Panie Michale, my tu jestesmy wyrozumialii ogarniamy calosc dyskusji a nie pojedyncze wątki
Na przyszlosc bede pamietac aby popelnic caly wywód. O własnie dojrzalem ze popelnilem. Pozdrawiam i prosze z góry o wybaczenie; moj post nie ma na celu nikomu dokuczyc choc tak to moze zostac odebrane.
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez ZbigniewZamieszczone przez SebastianPani wydumała : 57-31=50-30-7-1=20-6=14 (co tak naprawdę daje 12) czyli wyszła z założenia (50-30)-(7-1) no ale dzieci nie znają nawiasów a winno być 50-30+7-1 i byłoby git
Zostaw komentarz:
-
No wreszcie ktoś pojął ..... respect Panie Bogdanie W sumie to .... gratulacje dla wszystkich- to poziom 2 klasy szkoły podstawowej - nie dla wszystkich osiągalny
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez MichałZamieszczone przez BogdanNiestety jest tu bład logiczny. Pytanie brzmi gdzie...to zadanie na popoludnie tudziez weekendhah tj (50-30)-(7-1)=20-6=14 I tak niestety to wychodzi , mój syn miał to w zeszłym roku :/ Dla pocieszenia dodam że w 3 klasie będzie jeszcze gorzej ....
Zostaw komentarz:
-
Ludzie .. o czym wy piszecie ?? Litości .. czytanie ze zrozumieniem jest tak trudne ??
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez SebastianNauczycielka mego syna - 2 klasa podstawówki potrafi cuda Wg Niej 57-31=14 I Ona umie to udowodnić - zgadnijcie jak
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez SebastianPani wydumała : 57-31=50-30-7-1=20-6=14 (co tak naprawdę daje 12) czyli wyszła z założenia (50-30)-(7-1) no ale dzieci nie znają nawiasów a winno być 50-30+7-1 i byłoby git
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez MichałZamieszczone przez BogdanNiestety jest tu bład logiczny. Pytanie brzmi gdzie...to zadanie na popoludnie tudziez weekendhah tj (50-30)-(7-1)=20-6=14 I tak niestety to wychodzi , mój syn miał to w zeszłym roku :/ Dla pocieszenia dodam że w 3 klasie będzie jeszcze gorzej ....
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez BogdanNiestety jest tu bład logiczny. Pytanie brzmi gdzie...to zadanie na popoludnie tudziez weekendhah tj (50-30)-(7-1)=20-6=14 I tak niestety to wychodzi , mój syn miał to w zeszłym roku :/ Dla pocieszenia dodam że w 3 klasie będzie jeszcze gorzej ....
Zostaw komentarz:
-
Niestety jest tu bład logiczny. Pytanie brzmi gdzie...to zadanie na popoludnie tudziez weekendhah tj (50-30)-(7-1)=20-6=14 I tak niestety to wychodzi , mój syn miał to w zeszłym roku :/ Dla pocieszenia dodam że w 3 klasie będzie jeszcze gorzej ....
Zostaw komentarz:
-
To prawie jak u nas - NIE MASZ AMBICJI PRACUJ W SPEDYCJIZamieszczone przez KrystynaPowiem tak. Miałam swego czasu wątpliwą przyjemność przynależeć do tej grupy budżetowej i zacytuję kolegę, również byłego nauczyciela," w szkole zostają tylko nieudacznicy, którzy gdzie indziej pracy znależć nie mogą"Powaga, masakra. Oczywiście jak wszędzie są wyjątki.
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez SebastianPiszę tak jak pani uczyA uczy niestety tak naszych przyszłych żywicieli
Gdzie by ją wysłać na dłuższe wakacje ??
Zamieszczone przez Bogdanpewien bład sie wkradł (50-30)-(7-1)= 50-30-7+1= 14 ale dobrze ze ta Pani uczy tak daleko
Zostaw komentarz:
-
Piszę tak jak pani uczyA uczy niestety tak naszych przyszłych żywicieli
Gdzie by ją wysłać na dłuższe wakacje ??
Zamieszczone przez Bogdanpewien bład sie wkradł (50-30)-(7-1)= 50-30-7+1= 14 ale dobrze ze ta Pani uczy tak daleko
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: