Czemu Szanowny Super Moderator zamknął temat o Rinko? Niewygodnie się czytało? Dla kogo to forum jest, dla nas , czy dla Was? Nie cenzurujecie wpisów, nie kasujecie wpisów???? Ano taaaaaaaaaaaaak, to przecież tylko usterka techniczna, a temat sam się zamknął.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
X
Zwiń
-
Zamieszczone przez Zobacz postaNo właśnie, dlaczego temat Rinco Limited nagle został zamknięty?
Panie Łukaszu Maślanka, proszę o wyjaśnienie!
Komentarz
-
Jak nie miał związku jak miał i to bardzo mocny związek. Nieuczciwy kontrahent - który dostał od was autoryzację. Proszę wykazać na jakiej podstawie otrzymał dostęp do giełdy. Jak był jeszcze aktywny profil to nie widziałem dokumentów potwierdzających prawdziwość firmy. Czy osoba wnioskująca o dostęp została sprawdzona pod kątem prawnym? Czy rzeczywiście należy zgłosić to do UOKiK i ich poprosić o odniesienie do sprawy?
-
-
Zamieszczone przez Zobacz postaPanie Łukaszu!
Wypowiedzi dotyczyły Rinco Limited oraz braku weryfikacji firm, które wpuszczacie na giełdę.
W mojej ocenie wszystko razem jest ze sobą powiązane a więc Pana odpowiedź w żaden sposób nie tłumaczy zamykania wątku.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Zobacz postaA co najgorsze, Pan Łukasz nie odniósł się do Waszych pytań, Asi i Dawida.Ostatnio edytowany przez Łukasz Maślanka (531257); [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
A do czego ma się odnieść? Do oczywistych oczywistości i przyznać się do tego co wyrabiają? Przecież nie zrobi tego to jest jasne bo wyleci z roboty i to z hukiem na dyscyplinarce. Nawet komputerowy twór `system Trans.eu` - maszyna, boi się odpowiadać wprost bo mu dyski twarde sformatują i jedyny angaż w muzeum dostanie jako eksponat. Nie dostaniemy rzeczowych odpowiedzi na pytania, na które owe odpowiedzi są znane. Trzeba mieć potężne jaja żeby wziąć na siebie tę odpowiedzialność i zmierzyć z klientami, których przecie się tak szanuje...
- 1 lubię to
Komentarz
-
S.S.1 zniknął jeden post, za co przeprosiłem autora, bo naprawdę nie mam pojęcia, co się z nim stało. Zamknięty został jeden wątek, znają Państwo przyczyny, mówiłem o tym wprost: dyskusja była nie na temat i nie zanosiło się, aby wróciła na odpowiednie tory. Jako moderator mam prawo do podejmowania takich decyzji. Jeśli chodzi o edytowanie, to posty są edytowane w obszarach, gdzie występują treści niezgodne z regulaminem: wyzwiska, cytowanie rozmów z komunikatora, podawanie danych osobowych, obelgi, groźby, przekleństwa. I z tym zadaniem też wiąże się moja rola moderatora. Natomiast zapewniam, że nie są to ingerencje arbitralne i wedle "widzimisię", a takie, które opierają się na regulaminie Forum, do przestrzegania którego wszyscy jesteśmy zobowiązani. Pozdrawiam!
Komentarz
-
Tak z ciekawości, proszę powiedzieć tu Nam wszystkim wprost, jakich synonimów słowa oszust/złodziej możemy używać tu na forum?
Oszust - « np. w odniesieniu do osoby czerpiącej korzyści z przekrętów »
aferał, aferowicz, aferzysta, aparat, arcyłgarz, bajerant, bałamutnik, ciemięzca, ciemiężyciel, cinkciarz,
cwaniak, defraudant, drapieżca, grabieżca, hiena, hochsztapler, kanciarz, kiciarz, kombinator, krętacz,
krwiopijca, kuglarz, lichwiarz, łgarz, łupieżca, łupigrosz, macher, malwersant, manipulant, manipulator,
matacz, miglanc, nabieracz, naciągacz, natręt, odrzyskóra, oszukaniec, paskarz, pasożyt, pijawka,
przestępca, przywłaszczyciel, sęp, spryciarz, szachraj, szakal, szalbierz, szarlatan, szuler,
Chyba, że ma Pan inne określenie na osoby które nie płacą ludziom za pracę/usługi, gdzie często trzeba angażować w sprawę sąd, prokuraturę, komorników?
Czekam na odpowiedź.
- 2 polubień
Komentarz
-
Zamieszczone przez Zobacz postaTak z ciekawości, proszę powiedzieć tu Nam wszystkim wprost, jakich synonimów słowa oszust/złodziej możemy używać tu na forum?
Oszust - « np. w odniesieniu do osoby czerpiącej korzyści z przekrętów »
aferał, aferowicz, aferzysta, aparat, arcyłgarz, bajerant, bałamutnik, ciemięzca, ciemiężyciel, cinkciarz,
cwaniak, defraudant, drapieżca, grabieżca, hiena, hochsztapler, kanciarz, kiciarz, kombinator, krętacz,
krwiopijca, kuglarz, lichwiarz, łgarz, łupieżca, łupigrosz, macher, malwersant, manipulant, manipulator,
matacz, miglanc, nabieracz, naciągacz, natręt, odrzyskóra, oszukaniec, paskarz, pasożyt, pijawka,
przestępca, przywłaszczyciel, sęp, spryciarz, szachraj, szakal, szalbierz, szarlatan, szuler,
Chyba, że ma Pan inne określenie na osoby które nie płacą ludziom za pracę/usługi, gdzie często trzeba angażować w sprawę sąd, prokuraturę, komorników?
Czekam na odpowiedź.Rozumiem emocje, ale to sądy orzekają, kto jest oszustem, a kto nie, Panie Dawidzie. Na forum nie chcemy takich oskarżeń, mimo oczywistych emocji.
Komentarz
Komentarz