kiedy klikam na nazwisko kogos kto zglasza ładunek wyskakuje okienko bez tekstu standardowego ze pytam o ten ładunek, czy to wróci ?? czy ja mam cos zle ustawione?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
X
Zwiń
-
A poza tym W ustawieniach wiadomosci z reguły zaznaczam : -włączone pobieranie nowych wiadomosci -pokazuj wyskakujące okno z wiadomosciami -pokzuj wiadomosci z monitoringu -pokazuj wiadomości a aktualnego filtra -mrugaj ikoną przy zegarku -tylko nowe wiadomosci z monitoringu Ni za bardzo działa funkcja z małym okienkiem . Nie wyskakuje okno z nowymi wiadomosciami, a jak wyskakuje to oprócz wiadomosci z aktualnego filtra ( w tym wypadku ustawiłam ładunki międzynarodowe) wyskakują również wolne pojazdy.Dzisiaj małe okienko z nowymi wiadomosciami wyskoczyło kilka razy a teraz juz nie wyskakuje. W głównym oknie giełdy włączyłam ładunki międzynarodowe PL-EU . Poza ładunkami miedzynarodowymi pojawiają się równiez ładunki krajowe. Po ustawieniu monitoringu PL-EU znikają ustawienia w oknie głównym-trzeba ustawiać ponownie filtr. Chciałabym aby filtr współpracował z monitoringirm. Chciałabym również aby wrócił guzik "pobierz nowe wiadomości". W tej chwili giełada akualizuje sie automatycznie ale co bedzie jak ta funkcja np. sie zawiesi? W "starej" wersji często sie zawieszała.
Komentarz
-
Zamieszczone przez IwonaA poza tym W ustawieniach wiadomosci z reguły zaznaczam : -włączone pobieranie nowych wiadomosci -pokazuj wyskakujące okno z wiadomosciami -pokzuj wiadomosci z monitoringu -pokazuj wiadomości a aktualnego filtra -mrugaj ikoną przy zegarku -tylko nowe wiadomosci z monitoringu Ni za bardzo działa funkcja z małym okienkiem . Nie wyskakuje okno z nowymi wiadomosciami, a jak wyskakuje to oprócz wiadomosci z aktualnego filtra ( w tym wypadku ustawiłam ładunki międzynarodowe) wyskakują również wolne pojazdy.Dzisiaj małe okienko z nowymi wiadomosciami wyskoczyło kilka razy a teraz juz nie wyskakuje. W głównym oknie giełdy włączyłam ładunki międzynarodowe PL-EU . Poza ładunkami miedzynarodowymi pojawiają się równiez ładunki krajowe. Po ustawieniu monitoringu PL-EU znikają ustawienia w oknie głównym-trzeba ustawiać ponownie filtr. Chciałabym aby filtr współpracował z monitoringirm. Chciałabym również aby wrócił guzik "pobierz nowe wiadomości". W tej chwili giełada akualizuje sie automatycznie ale co bedzie jak ta funkcja np. sie zawiesi? W "starej" wersji często sie zawieszała.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Mateuszkiedy klikam na nazwisko kogos kto zglasza ładunek wyskakuje okienko bez tekstu standardowego ze pytam o ten ładunek, czy to wróci ?? czy ja mam cos zle ustawione?Zamieszczone przez IwonaNIE BYŁO TEKSTU STANDARTOWEGO TYLKO PUSTE OKNO. A POZA TYM JAK ZAMKNĘŁAM OKNO ROZMOWY I PYTAŁAM KOGOŚ INNEGO O ŁADUNEK TO MI SIE W OKNIE ROZMOWY POJAWIŁA ROZMOWA Z POPRZEDNIĄ OSOBĄ.Zamieszczone przez Iwona[...] Chciałabym również aby wrócił guzik "pobierz nowe wiadomości". W tej chwili giełada akualizuje sie automatycznie ale co bedzie jak ta funkcja np. sie zawiesi? W "starej" wersji często sie zawieszała.
Komentarz
-
jesli chodzi o to pojawianie się tresic to zauwązyłem że jesli rozmawiamy z osobą który używa nowej wersji wszystko jest oki problem pojawia się tylko w przypadku rozmowy nowa wersja - stara co ciekawe jesli klikniemy 2 raz na imieniu i nazwisku osoby z którą rozmawiamy to tresc wiadomosci pojawi się oto przykład : Krzysztof Chuderski - 11 lutego 2009 12:46 Wybrano temat rozmowy - ALL -> ALL jaka stawka ? Wybrano temat rozmowy - Rozmowa o ofercie ładunku PL Gdańsk -> PL Bydgoszcz jaka stawka ?
Komentarz
-
U mnie dokładnie ten sam problem się pojawia, trochę to uciążliwe, gdyż każdorazowo trzeba ręcznie dopisywać o jaki ładunek chodziZamieszczone przez Krzysztofjesli chodzi o to pojawianie się tresic to zauwązyłem że jesli rozmawiamy z osobą który używa nowej wersji wszystko jest oki problem pojawia się tylko w przypadku rozmowy nowa wersja - stara co ciekawe jesli klikniemy 2 raz na imieniu i nazwisku osoby z którą rozmawiamy to tresc wiadomosci pojawi się oto przykład : Krzysztof Chuderski - 11 lutego 2009 12:46 Wybrano temat rozmowy - ALL -> ALL jaka stawka ? Wybrano temat rozmowy - Rozmowa o ofercie ładunku PL Gdańsk -> PL Bydgoszcz jaka stawka ?
Komentarz
-
ja tez to mam, tragedia...Zamieszczone przez PawełZamieszczone przez IwonaNIE BYŁO TEKSTU STANDARTOWEGO TYLKO PUSTE OKNO. A POZA TYM JAK ZAMKNĘŁAM OKNO ROZMOWY I PYTAŁAM KOGOŚ INNEGO O ŁADUNEK TO MI SIE W OKNIE ROZMOWY POJAWIŁA ROZMOWA Z POPRZEDNIĄ OSOBĄ.
Komentarz
-
Tych usterek niestety nie można wyeliminować zdalnie. Zostaną usunięte wraz z nową instalką. Nie obiecuje, ale poprawiona instalka powinna być jutro. Defekty te są już przeprogramowane i czekają na kompilację. Każda uwaga, propozycja czy informacja o błędzie jest sprawdzana i odnotowywana. Dziękujemy za liczne zgłoszenia.
Komentarz
Komentarz