Dwie sprawy ktore mi przeszkadzaja: Przy wpisywaniu ladunku nie ma możliwosci użyc skrótu literowego w oknie załadunku. Chciałbym podobnie jak wielu moich kolegów zapewne aby wpisujac w oknie kraj załadunku/rozładunku wpisując np NL wskoczyła automatycznie Holandia. Wszyscy chyba pracujemy na tyle długo że to naturalna nomenklatura jaka nam pomaga. Patrz jak to jest rozwiazane w timocom. Tam gra i buczy. Druga sprawa: Często mam problem że gdy chce wpisywać ładunek wchodzi mi okno kraju i nie da się wybrać z listy. Przesuwam pasek nawigacji w dół az do kraju jaki mnie interesuje a gdy puszczam i chcę zaznaczyć kraj automatycznie wraca na pozycję ALL. Zgłaszałem to już Panu Gracjanowi Gajewskiemu, Panie Łukaszu pan sobie weźmie od kolegi screena.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
X
Zwiń
-
Tagi: Brak
-
Zamieszczone przez ŚciborDwie sprawy ktore mi przeszkadzaja: Przy wpisywaniu ladunku nie ma możliwosci użyc skrótu literowego w oknie załadunku. Chciałbym podobnie jak wielu moich kolegów zapewne aby wpisujac w oknie kraj załadunku/rozładunku wpisując np NL wskoczyła automatycznie Holandia. Wszyscy chyba pracujemy na tyle długo że to naturalna nomenklatura jaka nam pomaga. Patrz jak to jest rozwiazane w timocom. Tam gra i buczy.Zamieszczone przez ŚciborDruga sprawa: Często mam problem że gdy chce wpisywać ładunek wchodzi mi okno kraju i nie da się wybrać z listy. Przesuwam pasek nawigacji w dół az do kraju jaki mnie interesuje a gdy puszczam i chcę zaznaczyć kraj automatycznie wraca na pozycję ALL. Zgłaszałem to już Panu Gracjanowi Gajewskiemu, Panie Łukaszu pan sobie weźmie od kolegi screena.
-
Zamieszczone przez ŁukaszZamieszczone przez ŚciborDwie sprawy ktore mi przeszkadzaja: Przy wpisywaniu ladunku nie ma możliwosci użyc skrótu literowego w oknie załadunku. Chciałbym podobnie jak wielu moich kolegów zapewne aby wpisujac w oknie kraj załadunku/rozładunku wpisując np NL wskoczyła automatycznie Holandia. Wszyscy chyba pracujemy na tyle długo że to naturalna nomenklatura jaka nam pomaga. Patrz jak to jest rozwiazane w timocom. Tam gra i buczy.Zamieszczone przez ŚciborDruga sprawa: Często mam problem że gdy chce wpisywać ładunek wchodzi mi okno kraju i nie da się wybrać z listy. Przesuwam pasek nawigacji w dół az do kraju jaki mnie interesuje a gdy puszczam i chcę zaznaczyć kraj automatycznie wraca na pozycję ALL. Zgłaszałem to już Panu Gracjanowi Gajewskiemu, Panie Łukaszu pan sobie weźmie od kolegi screena.
Komentarz
-
Zamieszczone przez ŚciborZamieszczone przez ŁukaszZamieszczone przez ŚciborDwie sprawy ktore mi przeszkadzaja: Przy wpisywaniu ladunku nie ma możliwosci użyc skrótu literowego w oknie załadunku. Chciałbym podobnie jak wielu moich kolegów zapewne aby wpisujac w oknie kraj załadunku/rozładunku wpisując np NL wskoczyła automatycznie Holandia. Wszyscy chyba pracujemy na tyle długo że to naturalna nomenklatura jaka nam pomaga. Patrz jak to jest rozwiazane w timocom. Tam gra i buczy.Zamieszczone przez ŚciborZamieszczone przez ŚciborDruga sprawa: Często mam problem że gdy chce wpisywać ładunek wchodzi mi okno kraju i nie da się wybrać z listy. Przesuwam pasek nawigacji w dół az do kraju jaki mnie interesuje a gdy puszczam i chcę zaznaczyć kraj automatycznie wraca na pozycję ALL. Zgłaszałem to już Panu Gracjanowi Gajewskiemu, Panie Łukaszu pan sobie weźmie od kolegi screena.
Komentarz
-
Zamieszczone przez ŁukaszZamieszczone przez ŚciborZamieszczone przez ŁukaszZamieszczone przez ŚciborDwie sprawy ktore mi przeszkadzaja: Przy wpisywaniu ladunku nie ma możliwosci użyc skrótu literowego w oknie załadunku. Chciałbym podobnie jak wielu moich kolegów zapewne aby wpisujac w oknie kraj załadunku/rozładunku wpisując np NL wskoczyła automatycznie Holandia. Wszyscy chyba pracujemy na tyle długo że to naturalna nomenklatura jaka nam pomaga. Patrz jak to jest rozwiazane w timocom. Tam gra i buczy.Zamieszczone przez ŚciborKomunikator jest ustawicznie ulepszany wprowadzane są zmiany ergonomiczne mające poprawić funkcjonalność także i tą sugestię weźmiemy pod lupę.
Komentarz
Komentarz