Ezért állt a forgalom reggel az M1-en Tatabányánál

You can read this article in 2 minutes

Ezért állt a forgalom reggel az M1-en Tatabányánál
Szerda éjjel egy kamion átszakította a szalagkorlátot az M1-es autópályán Tatabánya térségében, majd reggel hat személyautó ütközött egymásnak – olvasható a rendőrség honlapján.
Egy kamion átszakította a szalagkorlátot az M1-es autópályán Tatabánya térségében az 59-es kilométerszelvényben szerda éjjel . Az érintett szakaszon a Budapest felé vezető oldalt teljes szélességében lezárták – közölte a rendőrség a honlapján.

A kamionsofőr meghalt

A police.hu-n olvasható közlemény szerint a kamion az Ausztria felé vezető oldalon közlekedett, amikor eddig tisztázatlan okból a belső szalagkorlátnak ütközött, azt átszakította és az autópálya Budapest felé vezető oldalán állt meg, ahol a pályatestet teljes szélességében elfoglalja.
A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség az autópálya Budapest felé vezető oldalának érintett szakaszát teljes szélességében lezárta. A pálya forgalmát az Újvárosi lehajtónál leterelik, visszatérni az Óvárosi felhajtónál lehet.
Az Ausztria felé vezető oldalon a forgalom rendőri irányítás mellett a külső és leállósávon halad.
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közlése szerint a balesetben egy ember, a kamion sofőrje sérült meg.

Reggel újabb baleset

Hat személygépkocsi ütközött egymásnak az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 63-as kilométerszelvénynél Tata térségében csütörtökön kora reggel; a balesetben ketten megsérültek – közölte a rendőrség a honlapján.

A balesetet szenvedett járművek a külső és belső sávot is elfoglalják. A forgalom rendőri irányítás mellett a leállósávban halad.

Kátyúzás

Tegnap egyébként éppen Tatabánya környékén folytattak kátyúzási munkálatokat az autópályán. Várjuk a rendőrség információit, hogy lehet-e ennek köze a balesetekhez.

Kátyúzási munkálatokat végeznek az M1-es autópályán, Tatabánya közelében 2018. január 10-én. A munkálatok ideje alatt a forgalom felváltva a külső, belső és leálló sávban halad. MTI Fotó: Bodnár Boglárka

MTI
Fotó: Sztudva Gyönygyi/ Wikimedia Commons 

Trending articles
Trending articles